DIY deluxe DECEMBER

06:14

Dragi prijatelji ustvarjanja :)

Ker v kraljestvu nakita verjamemo v Miklavža, Božička in Dedka Mraza, za vas v decembru pripravljamo 3 x DIY delavnice nakita!

Tako, kot do sedaj, bodo delavnice izpeljane v "deluxe" verziji, torej ob kozarčku penine, kakšni slastni homemade dobroti, ob prijetni glasbi in v najboljši družbi vaših in mojih prijateljic. Skratka, fin ženski večer :)

1. KOMPLET ZAPESTNIC


Naredili bomo komplet treh različnih zapestnic. Naučile se boste tehnike makrame, ustvarjale boste lahko s kristalčki, z različnimi simboli in s prepletanjem nitk.

Z nami bo manekenka in obraz nakita KK Jewellery Lara Mervar.

Prijava kraljestvo.nakita(at)gmail.com
Okvirna cena 25eur za 1 osebo / 35eur za 2 osebi


2. #REmake OGRLICAIzdelale si boste svojo edinstveno STATEMENT ogrlico. Zato je NUJNO, da s seboj prinesete čim več starega ali novega nakita, dodatkov, bleščic, sponk, brošk, zanimivih gumbov ali ketnic. Vse, kar boste lahko predelale in vgradile v svojo ogrlico, da bo vsebovala delčke, ki jih ne bo imel nihče drug!
Z nami bo ustvarjala novinarka, bloggerka in pisateljica Tjaša Kokalj, ki jo poznate tudi kot manekenko, Miss Universe Slovenije 2007 in TV voditeljico oddaje "Top4 s Tjašo Kokalj". Tjaša je tudi sama velika ljubiteljica vsega lepega in se tudi sama rada loti ustvarjanja. Njeno delo lahko spremljate na blogu: http://tkswat.com/

Prijava kraljestvo.nakita(at)gmail.com
Okvirna cena 25eur za 1 osebo / 35eur za 2 osebi


3. VISEČI UHANI


Naredili bomo dva para visečih uhanov. Naučile se boste osnove kako oblikovati uhane, nato pa boste lahko same ustvarile svojo sanjsko kreacijo. Na voljo boste imele ves potreben material, če pa želite, da bodo vaši uhani res nekaj posebnega, pa s seboj prinesite nekaj osebnega. Kakšen kristalček, ali obesek, nekaj kosov starega nakita, ki ga bomo lahko predelale in vključile v vaše nove uhane.

Z nami bo manekenka, novinarka in urednica portala ETIKETA Magazin Eva Ahačevčič, ki tudi sama ustvarja čudovite prstane. Lahko ji sledite preko Instagrama: evaahacevcic. 

Prijava kraljestvo.nakita(at)gmail.com
Okvirna cena 25eur za 1 osebo / 35eur za 2 osebiVse delavnice se izvajajo v "Kraljestvu nakita" - Ateljeju KK Jewellery na Gregorčičevi 9a, v Ljubljani, pod vodstvom oblikovalke nakita Katje Koselj.

Ker je v družbi še lepše vam ponujamo popust, v kolikor se prijavite skupaj s svojo najboljšo prijateljico, sestro, mamo, sodelavko ali s komurkoli pač želite preživeti prijeten večer v duhu ustvarjanja :-)

V ceno je vključeno:
- učenje tehnike izdelave nakita
- ves potreben material in uporaba orodja
- vsi izdelki in polizdelki, ki jih izdelate v času delavnice
- izvedba Deluxe delavnice, ki pomeni, da bomo za vaše prijetno počutje bomo vsestransko poskrbeli:
s prijetnim ambientom, glasbo in dobro družbo. R
azvajale se bomo s penino PURELY in jagodnim sokom, sladkale se bomo z domačim čokoladnim moussom, za piko na "i" pa bodo poskrbele naše posebne gostje, ki bodo z vami delile skrivnosti in nasvete iz modnega sveta :-) 

Posamezna delavnica je zaradi zagotavljanja kvalitetnega dela omejena na 6 ljudi. V primeru nezadostnega števila prijavljenih, se delavnica ne izvede. 

Za izvedbo delavnice za večjo število udeležencev ali za zaključene družbe nas prosim kontaktirajte na 
kraljestvo.nakita(at)gmail.com

You Might Also Like

0 comments

DIY - v kuhinji

DIY - v kuhinji
Vsak teden preizkusiva ka nov recept. Objaviva pa zgolj tiste najboljše, ki jih je resnično vredno deliti.

DIY - maškerada

DIY - maškerada
Med vikendi se najde tudi čas za prijatelje in skupno ustvarjanje. Najraje pa ustvarjamo pustne maske :)

DIY - reciklirajmo

DIY - reciklirajmo
Če tudi ti ne želiš podpirati masovne potrošnje, lahko stare, pokvarjene in odslužene predmete, obleke in dodatke recikliraš. Hitro, enostavno in lepo.