1 minute Christmas DIY

09:28

Ponovno smo zbrali star nakit in iz njega naredili praznični adventni venček. Ideja se uvršča v ULTRA hitre "last minute" rešitve, saj je venček možno izdelati v eni sami minuti z "rekviziti", ki jih imate zagotovo doma!

Venček je res "1 minute DIY" projekt, a priprava lahko traja malo dlje :)
Odvisno kako zbirčni ste in koliko "krame" imate doma... 


PRIPRAVA:
- zbrati moramo nekaj starega nakita, konfov, okraskov, bleščic...
- razmisliti o barvni kombinaciji. Jaz sem naredila čisto srebrnega, zelo lep pa bi bil tudi zeleno-zlat, rdeče-lila ali pa čisto pisan... 
*** namesto nakita lahko uporabimo tudi novoletne okraske, storže, karkoli, pravzaprav takšne že narejene "sete" prodajajo vsepovsod za pod 10eur, a so narejeni na Kitajskem in čisto ne osebni. Raje recikliram. 
- kot podstavek sem uporabila elegantno kovinsko stojalo, njegova prednost je, da ima fin rob, ki skrbi, da okraski ne padejo ven in ima tudi ojačano mesto za sveče, ki zato lepo stojijo na svojem mestu...
*** namesto tega bi bilo mogoče uporabiti tudi kak lep pladenj ali velik krožnik
- kupila sem le nekaj plastičnih "diamantov" da bo zagotovo dovolj bogato :) po 1,99eur v Lidlu
- in seveda še sveče. Predlagam takšne, da se popolnoma zlijejo z okraski ali pa močno, kontarstno barvo. Jaz sem se odločila, seveda, za eleganco. 

IZDELAVA: 
V podstavek, pladenj ali krožnih stresemo vse okraske, nakit, knofe, diamante in jih glede na velikost in barvo enakomerno porazdelimo. Nabodemo sveče. Konec.

NASVET:
Če imate okraske različnih velikosti je pametno, da najmanjše delčke prihranite za konec in z njimi "flikate" luknje, ki zagotovo nastanejo.


Končano: 

Detajli:

Preveri TUKAJ, kako smo še uporabili star nakit - v venčku za na vrata. 

You Might Also Like

0 comments

DIY - v kuhinji

DIY - v kuhinji
Vsak teden preizkusiva ka nov recept. Objaviva pa zgolj tiste najboljše, ki jih je resnično vredno deliti.

DIY - maškerada

DIY - maškerada
Med vikendi se najde tudi čas za prijatelje in skupno ustvarjanje. Najraje pa ustvarjamo pustne maske :)

DIY - reciklirajmo

DIY - reciklirajmo
Če tudi ti ne želiš podpirati masovne potrošnje, lahko stare, pokvarjene in odslužene predmete, obleke in dodatke recikliraš. Hitro, enostavno in lepo.