Hotel Schani Wien

12:02

Dobre tri ure in pol vožnje iz Ljubljane nas loči od čudovite nekdanje Austro-ogrske prestolnice, kjer se habzburška tradicija prepleta z novodobno kulturo. Dunaj obiščeva vsaj enkrat letno in prav vsakič odkrijeva nekaj novega!  Najino zadnje "odkritje" je simpatični mladi hotel po imenu Schani. 
Zakaj naju je navdušil?
Dunaj je nekoliko dražji od Ljubljane, zato se nama dobrih 50eur na noč/osebo za nov in moderen hotel, ki ima sodobno opremljene in čiste sobe, odličen in pester izbor za zajtrk ter super delujoč WIFI, zdi povsem vredno.
Sami močno izpostavljajo svoje SMART rešitve, nama pa se njihova daleč največja prednost zdi lokacija. Hotel Schani Wien se namreč nahaja zelo blizu izvoza avtoceste (če pridete z avtom) oziroma v neposredni bližini glavne železniške postaje (Vienna Central Rail Station). Lociran je na zunanjem robu tretjega okrožja, kar pomeni "peš razdalja" do samega centra. Nahaja se v bolj industrijskem okolju, ki ni ravno najlepše, ampak, zato pa lažje prarkiraš. 

In to še ni vse... Točno pred vhodom v hotel, je končna postaja tramvaja "D" - ki se pelje mimo vseh glavnih znamenitosti, kot so palača Belvedere, Karlsplatz, državna opera, palača Hofburg Palace, mestna hiša Rathaus, Univerza... Rezerviraj Hotel Schani Wien tukaj. 

You Might Also Like

0 comments

DIY - v kuhinji

DIY - v kuhinji
Vsak teden preizkusiva ka nov recept. Objaviva pa zgolj tiste najboljše, ki jih je resnično vredno deliti.

DIY - maškerada

DIY - maškerada
Med vikendi se najde tudi čas za prijatelje in skupno ustvarjanje. Najraje pa ustvarjamo pustne maske :)

DIY - reciklirajmo

DIY - reciklirajmo
Če tudi ti ne želiš podpirati masovne potrošnje, lahko stare, pokvarjene in odslužene predmete, obleke in dodatke recikliraš. Hitro, enostavno in lepo.