VIKEND NA BLEDU

01:21

Ker sva sredi priprav na poroko - beri: precej stresno obdobje - sva si privoščila dva dni razvajanja na Bledu.

Začel se je s testiranjem novega modela BMW X4 (hvala BMW Slovenija ✌), ki je kljub začetnim dvomom (rada imam namreč manjše avtomobile) zelo navdušil. Nadaljeval pa se je s savnami, kopanjem, masažo in dobro hrano...


Mogočen zvok, močan motor, krasen izgled, če se osredotočimo na površinskost. Super funkcionalnosti, udoben in pregleden, če govorimo o uporabniški/voznikovi izkušnji. Precej višji kot moj avto in to mi je bilo najbolj všeč. Edini "komentar" je na njegovo požrešnost, ki pa je popolnoma v sorazmerju z močju; tako da sem v bistvu brez pripomb. 

Grand hotel Toplice Bled

Ali ste vedeli, da je "originalna" kremšnita, tista pri ŠMONU? Jaz nisem. In tudi ne okušam bistvene razlike med njo in sosedovimi, npr. od Hotela Park. Vse so dobre. Ta je iz hotelske kavarne, ki ima krasen razgled na Blejsko jezero! 

Kremšnita v hotelski kavarni...

...in njen čudovit razgled.

Sobe so lepe, urejene, klasične. Je pa verjetno bistvena razlika na katero stran gleda soba oziroma suita. Najina je gledala na jezero in zjutraj je bilo res čarobno srkati kavico (in čaj) na mini balkončku.

Razgled iz najine sobe na mirno Blejsko jezeroGrand hotel Toplice Bled ima lasten wellness LUISA, a še ljubši nama je wellness ŽIVA. Masaže sva preizkusila pri obeh, so super, a najin favorit je center THAI, ki ga poznava že iz Ljubljane in Moravskih toplic. Hotelski zajtrk v kraljevskem ambientuHotel nudi brezplačno izposojo ladjice, s katero v dobri uri priveslaš do otoka in nazaj.
Lepa telovadba in še lepši razgled :) Za tiste, ki iščete bolj adrenalinsko doživetje, je na voljo PUSTOLOVSKI PARK BLED (preverjeno primeren za vse starostne kategorije), 
še več idej kaj početi na Bledu, pa si poglejte tukaj.  You Might Also Like

0 comments

DIY - v kuhinji

DIY - v kuhinji
Vsak teden preizkusiva ka nov recept. Objaviva pa zgolj tiste najboljše, ki jih je resnično vredno deliti.

DIY - maškerada

DIY - maškerada
Med vikendi se najde tudi čas za prijatelje in skupno ustvarjanje. Najraje pa ustvarjamo pustne maske :)

DIY - reciklirajmo

DIY - reciklirajmo
Če tudi ti ne želiš podpirati masovne potrošnje, lahko stare, pokvarjene in odslužene predmete, obleke in dodatke recikliraš. Hitro, enostavno in lepo.