POROKA: Obleke družic

08:34


Ko sem brskala po netu in nabirala ideje v poročnih revijah, sem si svoje družice predstavljala v hladno turkiznih in sivih tonih. Ne vem kako se za vas to sliši, ampak v moji glavi je bilo prečudovito in sicer nekako tako:
To idejo smo hitro opustile, ker v trgovinah ni bilo lepih oblek v teh odtenkih. Na prvem "sestanku" smo pomerjale dolge in večerne obleke, ki jih imamo doma oziroma, ki jih ima naša Tjaša doma iz številnih rdečih preprog. Bilo je super zabavno in prišle smo do prvega sklepa:
imele bomo različne obleke v različnih barvah, znotraj neke lestvice barv, in temu se reče
MISMATCHED!

To omogoča največjo možno svobodo znotraj izbrane tematike za vsako izmed družic.
Punce smo zelo različne in zahtevne kar se tiče naše postave in kaj damo (rade) nase. Jasno, vsaka želi izgledati kar se da najbolje in to je težko z enotno obleko. Velikost modrčka in višina telesa ponavadi odločata o tem, kakšen izrez, dolžina, kroj in material nam paše, oziroma kaj si sploh lahko "privoščimo".Skratka, strategija MISMATCHED je bila v našem primeru prava izbira. Vse so bile s svojo obleko zadovoljne, saj je vsaka izbrala zase primeren izrez spredaj in zadaj, ki ji mje omogočal, da jim je bilo prijetno, da so se sproščeno gibale in plesale, brez bojazni, da kje kaj ven pokuka ali podobno.
Prav tako je vsaka izbrala poljubno dolžino, za katero meni, da ji najbolje pristoji in jo polepša.


Mismatched torej pomeni, da so obleke povesm različne v večini lastnosti, ampak vseeno jih nekaj povezuje. Lahko se ujamejo v barvnih tonih,
lahko so vse popolnoma pisane in različnih barv in jih povezujejo vzorci,
lahko so vse bele (btw. to je hit letošnje sezone) ampak ena kratka, druga dolga, tretja čipkasta, četrta s pulijem...Pred leti sva bila na poroki, kjer je bilo vsem svatom naročeno, da imajo nekaj rumenega na sebi. Meni se zdi ideja sama po sebi posrečena, z veseljem sodelujem pri vseh takih stvareh, ker verjamem, da bo to mladoporočencema nekaj pomenilo. Ampak rumena barva se je izkazala za precej zahtevno izbiro :)
Tudi midva sva prijateljem in sorodnikom, ki so sami kaj povprašali, omenila, da so barve poroke nude/puder roza/bež/zlata. Večina je namig dojela :)

"Moje" ritmičarke in sokolci, pa so se prav tako uskladili, v bistvu ne vem, ali namensko ali slučajno, kakorkoli, izgledalo je zelo lepo.Fotografije: Alen Karupovič & Pinterest

You Might Also Like

0 comments

DIY - v kuhinji

DIY - v kuhinji
Vsak teden preizkusiva ka nov recept. Objaviva pa zgolj tiste najboljše, ki jih je resnično vredno deliti.

DIY - maškerada

DIY - maškerada
Med vikendi se najde tudi čas za prijatelje in skupno ustvarjanje. Najraje pa ustvarjamo pustne maske :)

DIY - reciklirajmo

DIY - reciklirajmo
Če tudi ti ne želiš podpirati masovne potrošnje, lahko stare, pokvarjene in odslužene predmete, obleke in dodatke recikliraš. Hitro, enostavno in lepo.