Stilski triki 30+

08:341. VISOKE PETE - realno je vsaka razlaga odveč, tako pač je :) Visoke pete naredijo nogo daljšo, žensko bolj privlačno in stajling bolj eleganten, sofisticiran, dodelan. Predlagam ti pa, da investiraš v kakovostne čevlje, ki jih boš z veseljem in več sezon nosila. 

2. EN OPAZEN DODATEK - preprost, da ne rečem monoton stajling lahko popestriš z zanimivo in barvito torbico. Moje kavnojke in bela srajca bi v supergah ali balerinkah in brez te simpatične vzorčaste in pisane torbice izgledale povsem drugače. Barve lahko naredijo močan poudarek, zato pazi, da jih ne bo preveč. Moji čevlji, pas in torbica se ujemajo v pudarstih tonih. 

3. MOČNA ŠMINKA - vsakdanjemu ličenju dodam samo močan odtenek rdečila in sem praktično druga oseba. Hec :) Je pa res, da močna šimnka naredi veliko sprememo, sploh, če jo redko nosimo. 


ps. Osnovna oblačila, na katerih outfit gradimo, naj bodo preverjena, v smislu, da se v njih počutimo dobro. Kot primer sem izbrala stare a moje najljubše kavbojke tega poletja in klasično belo srajco.
 slikala je @thechocolatemacaroon 

You Might Also Like

0 comments

DIY - v kuhinji

DIY - v kuhinji
Vsak teden preizkusiva ka nov recept. Objaviva pa zgolj tiste najboljše, ki jih je resnično vredno deliti.

DIY - maškerada

DIY - maškerada
Med vikendi se najde tudi čas za prijatelje in skupno ustvarjanje. Najraje pa ustvarjamo pustne maske :)

DIY - reciklirajmo

DIY - reciklirajmo
Če tudi ti ne želiš podpirati masovne potrošnje, lahko stare, pokvarjene in odslužene predmete, obleke in dodatke recikliraš. Hitro, enostavno in lepo.