TERME: Grand Hotel Toplice Bled

02:14Wellness si načeloma predsatvljam drugače... ampak velika prednost bazena v Grand Hotelu Toplice, je prav hladna voda! Gre za naravni alpski "vrelec", ki vsako noč napolni bazen s svežo 22 stopinj toplo oziroma hladno vodo. Termalne vode ne ogrevajo, zato da se v njej ohranijo številne rudnine in minrali, ki blagodejno učinkujejo na srce in ožilje.

Prednost, povezana s hladno vodo je torej dvojna, saj gužve zagotovo ni. Večina ljudi pomoči vanj zgolj stopala ;) Kdor pa rad plava, mu 22 stopinj tako ali tako ne povzroča težav.

Savne so majhne, fine, čiste. Med vikendom v dveh urah nisva srečala nikogar. Najlepši del, v smislu doživetja, pa je zagotovo svetla zasebna terasa v neposredni bližini in z razgledom na Blejsko jezero. Tam sta počivala dva.

Poleg wellnessa Luisa, ki se nahaja v pritličju Grand Hotela Toplice, lahko na Bledu obiščete tudi Wellness Živa in Thai center.You Might Also Like

0 comments

DIY - v kuhinji

DIY - v kuhinji
Vsak teden preizkusiva ka nov recept. Objaviva pa zgolj tiste najboljše, ki jih je resnično vredno deliti.

DIY - maškerada

DIY - maškerada
Med vikendi se najde tudi čas za prijatelje in skupno ustvarjanje. Najraje pa ustvarjamo pustne maske :)

DIY - reciklirajmo

DIY - reciklirajmo
Če tudi ti ne želiš podpirati masovne potrošnje, lahko stare, pokvarjene in odslužene predmete, obleke in dodatke recikliraš. Hitro, enostavno in lepo.