LAST MINUTE DIY: Mickey Mouse & Minnie Mouse

10:52


Nekaj let nazaj sva bila povabljena na neko pustno zabavo. Do zadnjega nisva vedela v kaj bi se našemila, oziroma se nikakor nisva strinjala :) Jaz sem na vsak način želela, da sva "par", ampak karkoli sem predlagala Roku ni bilo všeč... Na koncu nama je zmanjkalo časa in izbire ni bilo. Iz ostankov blaga sva v cca 15-ih minutah ustvarila ušesa, pentljo, metuljčka in naramnice ter si narisala brke. Et voila: Miki in Mini Miška!


POTREBUJEŠ:

- obroč za lase, 2 kosa
- škarje, lepilo in / ali pribor za šivanje
- črno in rdeče blago, najbolje se obnese filc


POSTOPEK: 


Iz ostankov blaga, ki sem ga uporabila za pustni kostum LUBENICA, sva izrezala črna ušesa. Ta sva prepognila okrog obroča in jih na tesno zašila. Površino ušes sva zlepila z lepilom za tekstil, šlo bi  tudi z navadnim lepilom, v krizi pa celo s pisarniškim spenjačem :) 
Nato sva iz rdečega blaga izrezala cca 20x15 cm velik pravokotnik, ga prepognila kot harmoniko in ga s tankim rdečim trakcem na sredini pritrdila z lepilom. Eno tako "mašno" sva s tem istim trakcem ovila na obroč / ušesa (za Minnie), drugo mašno pa sva pritrdila na dolg tanek rdeč trak (za Mickey-evega metuljčka). Iz rdečega blaga sva izrezala še naramnice, ki sva jih na hlače pritrdila kar z navadnimi "knoflami". 
You Might Also Like

0 comments

DIY - v kuhinji

DIY - v kuhinji
Vsak teden preizkusiva ka nov recept. Objaviva pa zgolj tiste najboljše, ki jih je resnično vredno deliti.

DIY - maškerada

DIY - maškerada
Med vikendi se najde tudi čas za prijatelje in skupno ustvarjanje. Najraje pa ustvarjamo pustne maske :)

DIY - reciklirajmo

DIY - reciklirajmo
Če tudi ti ne želiš podpirati masovne potrošnje, lahko stare, pokvarjene in odslužene predmete, obleke in dodatke recikliraš. Hitro, enostavno in lepo.