Testing: Busy B Diary

09:57


Kot ambasadorka angleške blagovne znamke Busy B, sem imela priložnost spoznati kar nekaj njihovih izdelkov. Nekatere izdleke sicer prodajajo v trovinici Babushka, a na spletu je izbira še veliko velča + pogosto imajo kakšne akcije ;) 


Rokovnik se prične z nekaj osebnimi podatki, pregledom leta 2018, 2019 in 2020 ter šestimi prostorčki za urnik. 


Nato se vsak mesec prične z mesečnim razpordom, s ponedeljkom. Ob strani pa je ravno dovolj prostora za najnujnejše mesečne zapiske. 


Nato sledijo tedenske razporeditve, ki imajo prav tako o strani prostor za, recimo temu, "splošne" zapiske. Jaz napišem tam najbolj pomemne tedenske cilje, naloge ali opravke. 
Na desni strani pa je vsak dan razdeljen za tri kvadratke, kar omooča poljubno uporabo. Npr. kot plan za jedilnik, popoldankse aktivnosti, ali pa urnike otrok...


Na začetku in na koncu se nahaja še majhen žepek, kamor jaz spravim nalepke ali tekoče "zadeve" :)
Rokovnik ima tudi držalo za pisalo, vrvico kot kazalnik strani in, kar je zame zelo pomembno, elastiko. Drugače vse ven pade, a ni tako?

Rokovniki so zelo lepo izdelani in trpežni. Če ti tudi njihov dizajn všeč, lahko malo pobrskaš po njihovi spletni strani morda pa najdeš kaj zase: BUSY B

You Might Also Like

0 comments

DIY - v kuhinji

DIY - v kuhinji
Vsak teden preizkusiva ka nov recept. Objaviva pa zgolj tiste najboljše, ki jih je resnično vredno deliti.

DIY - maškerada

DIY - maškerada
Med vikendi se najde tudi čas za prijatelje in skupno ustvarjanje. Najraje pa ustvarjamo pustne maske :)

DIY - reciklirajmo

DIY - reciklirajmo
Če tudi ti ne želiš podpirati masovne potrošnje, lahko stare, pokvarjene in odslužene predmete, obleke in dodatke recikliraš. Hitro, enostavno in lepo.