Izdelaj praznične voščilnice

22:43

Vsako leto se s prijateljico in blogerko Tjašo lotiva vsaj enega skupnega D-I-Y projekta. Lani sva v prazničnem času ustvarili praznični pižami, letos pa sva se lotili prazničnih voščilnic.

Včasih smo jih pošiljali vsi, na veliko, se spomnite? Sedaj pa si tako težko vzamemo čas za karkoli, kar ni nujno. S Tjašo sva si vzele dobo uro časa, da sva ustvarili te voščilnice, ter dodatne pol ure, da sva stvari poslikali in kavo na sliki ob klepetu tudi spili :)

Jaz sem se izdelave voščilnic lotila z WASHI tape-i, Tjaša pa z barvnimi odtisi in s pomočjo njenih dojenčic.
ZA VOŠČILNICE Z WASHI SELOTEJPI POTREBUJEŠ: 
- različne, pisane WASHI selotejpe
- kozarec
- škarje
- pisalo
- trši papir v dveh barvah (1x za voščilnico in 1x manjši kos za napis)KORAK 1: na kos papirja nalepi pisane selotejpe enega ob drugega - tako kot na sliki.KORAK 2: s kozarcem ali čim podobnim nariši krog in ga izreži.
KORAK 3: na barvit kos tršega papirja napiši željeni napis, npr. srečno 2019, in ga z "distančnikom" nalepi na željeno mesto. Namesto penaste nalepke, ki bo naredila 3D efekt lahko uporabiš tudi veliko rolico selotejpa ;)KORAK 4: vse skupaj namesti na voščilnico in doriši kar je potrebno.Primer kombinacije modre, rdeče in bele:Navodila, kako izdelati voščilnice z odtisi, pa je pripravila Tjaša na blogu TK SWAT

You Might Also Like

0 comments

DIY - v kuhinji

DIY - v kuhinji
Vsak teden preizkusiva ka nov recept. Objaviva pa zgolj tiste najboljše, ki jih je resnično vredno deliti.

DIY - maškerada

DIY - maškerada
Med vikendi se najde tudi čas za prijatelje in skupno ustvarjanje. Najraje pa ustvarjamo pustne maske :)

DIY - reciklirajmo

DIY - reciklirajmo
Če tudi ti ne želiš podpirati masovne potrošnje, lahko stare, pokvarjene in odslužene predmete, obleke in dodatke recikliraš. Hitro, enostavno in lepo.