Testing: MUSHUPLANNERS

10:36

V iskanju popolnega planerja sem letos spoznala Aljo, arhitektko, ki skupaj s svojima sestrama ustvarja pod blagovno znamko MUSHUPLANNERS

Mene je prepričala elegantna barvita platnica s pozlačenim a decentnim napisom 2019 💚 Če si takšnega ličnega planerja želiš tudi ti, sodeluj v nagradni igri na mojem insta profilu ;)

Njeno celotno kolekcijo si lahko ogledaš na tej povezavi - MUSHPLANNERS, s kodo KATJA10, pa imaš na že tako super znižane izdleke še dodatni 10% popust. Če med izdelki ne najdeš popolnega zase, si ga lahko sestaviš tudi sam/a ;)


Takole izgleda znotraj:
Mushuplanner se začne z letnim pregledom, vseh 12 mesecev na dveh straneh. 

Nato se nadaljuje s tedensko razporeditvijo, kjer se na levi strani nahaja poglobljena to-do lista, na desni strani pa je pregled tedna.  Leva stran mi je še posebaj všeč! 

Na koncu planerja se nahaja še nekaj luštnih strani, kot so npr. bucket list & tracking, travel wishlist, books to read & movies to see, ideje/tabela za darila in na čistem koncu črtaste in prazne strani za zapiske (teh pa ni nikoli dovolj 😏)

Po vsem planerju so razporejene simpatične ilustracije in quoti. 
ps. smo šele marca, 3/4 leta je še pred nami, zato nikakor ni prepozno, da se zorganiziraš in pričneš uresničevati letošnje cilje! 

Zato... se za ta čudovit rokovnik lahko poteguješ od 10. do 15. marca na mojem insta profilu :) 
Svoje možnosti lahko povečaš, če se tudi tukaj v komentarju pofočkaš in mi poveš, kateri ti je bolj všeč - GOAL DIGGER ali ROŽICE 2019 ?

You Might Also Like

0 comments

DIY - v kuhinji

DIY - v kuhinji
Vsak teden preizkusiva ka nov recept. Objaviva pa zgolj tiste najboljše, ki jih je resnično vredno deliti.

DIY - maškerada

DIY - maškerada
Med vikendi se najde tudi čas za prijatelje in skupno ustvarjanje. Najraje pa ustvarjamo pustne maske :)

DIY - reciklirajmo

DIY - reciklirajmo
Če tudi ti ne želiš podpirati masovne potrošnje, lahko stare, pokvarjene in odslužene predmete, obleke in dodatke recikliraš. Hitro, enostavno in lepo.